14 лютого у всьому світі відзначають День Святого Валентина або День закоханих. Це свято , сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни - пори року, коли почуття прокидаються разом з природою, стають ще сильнішими. Протягом тижня в нашій школі панувала святкова атмосфера: учні виготовляли валентинки, дарували їх рідним, друзям, а , можливо, і коханим. Традиційно працювала пошта Святого Валентина. У 8 класі була затишна "Чайна церемонія" з конкурсами та іграми, учні дізналися як святкують свято Валентина в різних країнах світу. Традиційно учні 9 класу роздавали валентинки для усіх дітей. Найбільше валентинок отримали 5 та 7 класи.

 

Переглядів: 97 | Додав: Heidfeld | Дата: 16.02.2022 | Коментарі (0)

      Із метою популяризації вивчення іноземних мов, розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів, у період із 24 по 28 січня 2022 року у Буянівській гімназії був проведений «Тиждень іноземних мов».
    В рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів, які удосконалювали знання, уміння та навички, отримані на уроках іноземних мов, розширювали світогляд та ерудицію учнів; розвивали їх творчі здібності, самостійність, естетичні смаки; інтерес до вивчення англійської  та польської мов. Так учні молодшої ланки розгадували сканворди, розмальовки за цифрами, повторили лексику за допомогою гри «Bingo». Серед учнів 4 класу відбувся батл на найкращих знавців англійської мови. Учні 3 класу підготували  міні проєкт «Країна. Улюблена пора року», а учні 2 класу  виконали пісню «Five Little Monkeys» з інсценуванням. Старшокласники взяли участь у конкурсі «Кращий знавець граматики». 
     У вівторок було проведено «День польської мови», де учні могли по вправлятися у розгадуванні ребусів, виконанні різних творчих завдань.

Переглядів: 111 | Додав: Heidfeld | Дата: 02.02.2022 | Коментарі (0)

Виховання в дітей патріотизму, гордості за рідну державу, відчуття власної унікальності та української самобутності - ось головна мета пізнавальної вікторини, яка відбулася в Буянівській гімназії. Вікторина "З Україною в серці"- присвячена дню Соборності України. Учні 6 та 7 класів активно відповідали на запитання, підготували прислів'я, приказки  та вислови про Україну.

Підготувала та провела вікторину педагог - організатор.

Переглядів: 116 | Додав: Heidfeld | Дата: 23.01.2022 | Коментарі (0)

       Відповідно до плану методичної роботи з 17.01 по 21.01 2022 р. у Буянівській гімназії був проведений Тиждень історії. Його мета – активізація пізнавального інтересу учнів до історії, розширення й поглиблення знань та умінь учнів з предмета. Для цього були сплановані заходи тижня, підготовлені цікаві й різноманітні завдання.

          В рамках тижня історії проведені  веселі перерви "Пограємо в історію" - конкурс кросвордів, ребусів, головоломок. Тут найактивнішими були учні 9 класу –  Ігнатюк Марія та Члек Анастасія.

Історична вікторина для учнів 8 класу «Козацькими шляхами» дала змогу поглибити свої знання з історії козацтва. Цікавою була гра на історичну тематику «Хто під маскою». Семикласникам потрібно було відгадати видатних осіб доби Русі-України. А дев’ятикласники із азартом пограли історичне доміно «Козацтво – особливе плем’я».

Тиждень історії створив сприятливі умови для виявлення набутих навичок у нестандартних ігрових ситуаціях та допоміг учням розширити й поглибити свої знання з предмету. Дякую всім, хто долучився!

Переглядів: 115 | Додав: Heidfeld | Дата: 23.01.2022 | Коментарі (0)

В період Різдвяно-Новорічнихз свят у Буянівській гімназщії щудрували та посівали учні 2-3 класів. Діти ознайомились з традиціями проведення Старого Нового року. Святковий захід відбувся в рамках тижня образотворчого та музичного мистецтва.

Переглядів: 119 | Додав: Heidfeld | Дата: 15.01.2022 | Коментарі (0)

10.01 - 14.01.2022 р. у Буянівській гімназії-філії ОЗЗСО Торчинський ліцей проходив тиждень образотворчого мистецтва під гаслом «У кожній дитині - краплина таланту».

Основна мета тематичного тижня: познайомити з цікавими засобами мистецтва, пробудити уяву та фантазію учнів, виховувати естетичний смак та патріотичні почуття.

Упродовж тижня школярі розв’язували кросворди, ребуси, цікаві завдання, грали у гру «Домалюй».  Учні 1-9 класів активно долучились до конкурсу малюнків «Зимова казка» і оформили цікаву виставку. Завдяки конкурсу діти проявили свої творчі здібності й обдарування.

Виховний потенціал мистецтва містився у ході проведення заочної подорожі до найвідоміших мистецьких музеїв світу, яку здійснили учні. А мистецька вікторина дала змогу перевірити свої знання.   Позитивні емоції викликала  робота в творчій лабораторії «Нетрадиційні техніки малювання». Виявляється, що малювати можна без допомоги олівця і пензлика, а будь-якими матеріалами. За допомогою нитки учні створили неповторні композиції.

Увесь цей час школярі малювали, дізнавалися щось нове про мистецтво, виражали свої емоції та творили від душі.

        Дякую усім за мистецький тиждень, проведений разом!

Переглядів: 119 | Додав: Heidfeld | Дата: 14.01.2022 | Коментарі (0)

Новий рік –  це свято, яке з давніх часів вважається найулюбленішим. Його з нетерпіння чекають всі. Напевне,  це єдине свято в році, яке обіцяє нам чудо! Коли на календарі добігали останні дні 2021 року, у 9 класі відбулась святкова новорічна вечірка. Вона пройшла із жартами, веселощами та сміхом. А веселі конкурси допомогли створити святковий новорічний настрій.

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб цей рік приніс нам стільки радощів, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам посмішку і частинку добра. Нехай все, що ми планували, обов'язково збудеться!

 

Переглядів: 114 | Додав: Heidfeld | Дата: 04.01.2022 | Коментарі (0)

      Самим сімейним, теплим і радісним святом вважається Новий рік. Кожна людина чекає новорічного дива. Багато хто вірить, що новорічна ніч виконує всі бажання. Особливо чекають це свято діти, адже саме їм Дідусь Мороз приносить багато цікавих подарунків. Люди посилають новорічні листівки своїм родичам і друзям, а також роблять один одному сюрпризи.
      29 грудня 2021р. пройшло святкування Нового року у 8 класі. Класний керівник Чопей І. Д. організувала цікаві конкурси для учнів: «Вітальна листівка», «Зайвий предмет – в подарунок», «Абракадабра», гра «Фотопроби», «Хто я?».  Для розваги учням були написані кумедні новорічні передбачення, щасливі пророцтва «Провісник щастя». Панував святковий настрій, учні брали активну участь у всіх конкурсах, були нагороджені символічними призами. На свято завітав Дід Мороз, привітав з Новим роком та подарував солодкі подарунки. На завершення учні склали план на канікули.

Переглядів: 99 | Додав: Heidfeld | Дата: 03.01.2022 | Коментарі (0)

Події, що відбуваються в на сході України, нікого не залишають байдужим. Взяти участь у благодійних акціях задля допомоги українській армії намагаються усі свідомі, патріотично налаштовані члени нашого суспільства. Учні нашого закладу взяли активну участь у благодійнній  акції «Допоможи бійцям ООС». Школярі зібрали для бійців продукти харчування, солодощі, каву, чай. Особливий подарунок – листи та дитячі малюнки  для Воїнів. Напередодні новорічних свят учні подякували  за мужність наших воїнів  і захист кордонів, з побажаннями миру  щасливого повернення додому.

Переглядів: 118 | Додав: Heidfeld | Дата: 21.12.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 »