14:27
Бій під Крутами

З 27-29 січня у Буянівській гімназзії   пройшли виховні години: «Пам’яті героїв Крут», «Герої Крут живуть у нашій пам’яті», «Крути день перед вічністю».  Вчитель історії, класні керівники, педагог-організатор, учнівське самоврядування провели тематичні заходи для учнів з 1 по 9 клас. 

 Під час заходів йшлося про подвиг студентів під Крутами, який відбувся у 1918 р. Учні обговорювали події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою незалежність протягом останнього тисячоліття, ознайомилися з історичними документами, що стосуються подій під Крутами. Школярі вшанували пам’ять 300 молодих захисників, які поклали голови за волю своєї держави хвилиною мовчання. Учні 5-9 класів створили газети присвячені пам’яті героїв.На жаль, історія повторюється і сьогодні українці змушені знову відстоювати свої права та кордони.

Всі проведені заходи до Дня пам’яті Героїв Крут об’єднала думка про те, що цей день назавжди залишиться в пам’яті світлим днем подвигу та прикладу для нинішніх і майбутніх поколінь, надії і любові до своєї Вітчизни.

Переглядів: 121 | Додав: Heidfeld | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar