22:03
Методичне об'єднання вчителів

04 березня 2020 року у ОЗЗСО «Торчинський ліцей Торчинської селищної ради» відбулося 4 засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Його провела спільно із гуманітарним відділом Торчинської селищної ради керівник Горошко О.В., вчитель Буянівської гімназії-філії  ОЗЗСО «Торчинський ліцей Торчинської селищної ради».

Для розгляду на засіданні пропонувалась тема «Удосконалення уроку як засобу розвитку творчої особистості вчителя і учня». Під час роботи методичного об’єднання вчитель історії Торчинського ліцею  Ворошик О.Р. виступила з доповіддю-презентацією про технологію змішаного навчання. А ось Омельчук І.Д., вчитель української мови та літератури Буянівської гімназії, поділилася досвідом роботи з впровадження сучасних технологій на своїх уроках. Про учасників виставки «Творчі сходинки педагогів Волині» повідомила Кравчук О.М., вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с. Садів.

Практичне впровадження у освітній процес технології змішаного навчання учасники мали змогу побачити   під час майстер-класу, який провела Горошко О. В.  Фрагмент уроку з історії у 6 класі на тему «Кіммерійці та скіфи на території України» проілюстрував метод роботи «Ротація за станціями».

Робота в групах, креативні та цікаві вправи ‒ усе це сприяло і мотивувало учасників на творчу співпрацю та позитивні емоції.

Переглядів: 249 | Додав: Heidfeld | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar