12:08
Тиждень іноземних мов

      Із метою популяризації вивчення іноземних мов, розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів, у період із 24 по 28 січня 2022 року у Буянівській гімназії був проведений «Тиждень іноземних мов».
    В рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів, які удосконалювали знання, уміння та навички, отримані на уроках іноземних мов, розширювали світогляд та ерудицію учнів; розвивали їх творчі здібності, самостійність, естетичні смаки; інтерес до вивчення англійської  та польської мов. Так учні молодшої ланки розгадували сканворди, розмальовки за цифрами, повторили лексику за допомогою гри «Bingo». Серед учнів 4 класу відбувся батл на найкращих знавців англійської мови. Учні 3 класу підготували  міні проєкт «Країна. Улюблена пора року», а учні 2 класу  виконали пісню «Five Little Monkeys» з інсценуванням. Старшокласники взяли участь у конкурсі «Кращий знавець граматики». 
     У вівторок було проведено «День польської мови», де учні могли по вправлятися у розгадуванні ребусів, виконанні різних творчих завдань.

Переглядів: 117 | Додав: Heidfeld | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar