18:42
Тиждень історії

       Відповідно до плану методичної роботи з 17.01 по 21.01 2022 р. у Буянівській гімназії був проведений Тиждень історії. Його мета – активізація пізнавального інтересу учнів до історії, розширення й поглиблення знань та умінь учнів з предмета. Для цього були сплановані заходи тижня, підготовлені цікаві й різноманітні завдання.

          В рамках тижня історії проведені  веселі перерви "Пограємо в історію" - конкурс кросвордів, ребусів, головоломок. Тут найактивнішими були учні 9 класу –  Ігнатюк Марія та Члек Анастасія.

Історична вікторина для учнів 8 класу «Козацькими шляхами» дала змогу поглибити свої знання з історії козацтва. Цікавою була гра на історичну тематику «Хто під маскою». Семикласникам потрібно було відгадати видатних осіб доби Русі-України. А дев’ятикласники із азартом пограли історичне доміно «Козацтво – особливе плем’я».

Тиждень історії створив сприятливі умови для виявлення набутих навичок у нестандартних ігрових ситуаціях та допоміг учням розширити й поглибити свої знання з предмету. Дякую всім, хто долучився!

Переглядів: 118 | Додав: Heidfeld | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar