З 14 березня 2022р, у Буянівській гімназії-філії ОЗЗСО Торчинський ліцей відновлюється освітній процес.

Навчання буде організоване з використанням дистанційних технологій, у синхронному та асинхронному режимі, згідно  розкладу занять.

Дорогі наші учні! Ваше завдання зараз вчитися, використовуючи усі наявні ресурси. Цим ви робитимете свій внесок у нашу перемогу. Країні потрібна освічена молодь. Попереду нас чекає багато роботи. Але головне вистояти і продовжувати демонструвати незламний патріотизм всьому світові. Наші захисники роблять усе, щоб ви почували себе у безпеці. Не підведіть їх! Читайте книжки, грайте в шахи, малюйте, опановуйте гру на музичних інструментах, вчіть вірші, займайтеся спортом. Усі ці заняття відволікатимуть від душевної тривоги і стануть у нагоді.

Додаткову інформацію щодо освітнього процесу можна отримати у класних керівників, адміністрації.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Переглядів: 116 | Додав: Heidfeld | Дата: 15.03.2022 | Коментарі (0)

19 лютого - День Державного Герба України. Це один із чотирьох офіційних символів поряд з Прапором , Гімном і Конституцією.19 лютого 1992 року , Верховна Рада України затвердила тризуб як Малий герб України, визначаючи його головним елементом великого Держаного Герба України. Вже багато століть герб єднає українців та надає сил. Український тризуб уособлює для нас зв'язок поколінь, прагнення українського народу до власної державності, соборності, незалежності. Будьмо гідними нашої історії і тих завдань , які стоять перед Українською Державою сьогодні ! Цьогоріч ми святкуємо 30 річницю створення Державного Герба України !

Переглядів: 126 | Додав: Heidfeld | Дата: 19.02.2022 | Коментарі (0)

Всім відомо , що найціннішим скарбом для людини є здоров'я, а кращим другом здоров'я був і залишається спорт ! Весело і з азартом проходили спортивні змагання в ОЗЗСО Торчинський ліцей. Буянівські школярі взяли активну участь у цих змаганнях, гідно представивши свій навчальний заклад , зайняли 2 місце у старшій віковій категорії. Скільки радості, гарного настрою, бадьорості отримали всі учасники змагань!!!

Переглядів: 121 | Додав: Heidfeld | Дата: 19.02.2022 | Коментарі (0)

Весно красна, прийди до нас з радістю , з великою милістю! На свято Стрітення починають закликати весну, сонечко, пташок. Перше цьогорічне весняне свято "Радісно співаємо ,весну закликаємо" відбулося в нашій школі , яке підготували учні 4 класу. Були в нас Зима і Весна , які за народним звичаєм сперечалися між собою. Ролі майстерно виконали Надія Ляшук і Вероніка Тиндюк. Українськими народними закличками та веснянками діти закликали до рідного краю пташок і сонечко. Цікавим був майстер клас іграшки з сіна "Весняна пташка". Атмосфера творчості і веселого дозвілля панувала на святі Стрітення. З народного джерела: цього дня освячують воду та свічки- громниці в церквах України, жінки печуть " жайворонки" - обрядове печиво , яке є символом весни. Звичайно, кожен учасник весняного дійства отримав свого смачного " жайворонка"!

Переглядів: 128 | Додав: Heidfeld | Дата: 16.02.2022 | Коментарі (0)

14 лютого у всьому світі відзначають День Святого Валентина або День закоханих. Це свято , сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни - пори року, коли почуття прокидаються разом з природою, стають ще сильнішими. Протягом тижня в нашій школі панувала святкова атмосфера: учні виготовляли валентинки, дарували їх рідним, друзям, а , можливо, і коханим. Традиційно працювала пошта Святого Валентина. У 8 класі була затишна "Чайна церемонія" з конкурсами та іграми, учні дізналися як святкують свято Валентина в різних країнах світу. Традиційно учні 9 класу роздавали валентинки для усіх дітей. Найбільше валентинок отримали 5 та 7 класи.

 

Переглядів: 116 | Додав: Heidfeld | Дата: 16.02.2022 | Коментарі (0)

      Із метою популяризації вивчення іноземних мов, розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів, у період із 24 по 28 січня 2022 року у Буянівській гімназії був проведений «Тиждень іноземних мов».
    В рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів, які удосконалювали знання, уміння та навички, отримані на уроках іноземних мов, розширювали світогляд та ерудицію учнів; розвивали їх творчі здібності, самостійність, естетичні смаки; інтерес до вивчення англійської  та польської мов. Так учні молодшої ланки розгадували сканворди, розмальовки за цифрами, повторили лексику за допомогою гри «Bingo». Серед учнів 4 класу відбувся батл на найкращих знавців англійської мови. Учні 3 класу підготували  міні проєкт «Країна. Улюблена пора року», а учні 2 класу  виконали пісню «Five Little Monkeys» з інсценуванням. Старшокласники взяли участь у конкурсі «Кращий знавець граматики». 
     У вівторок було проведено «День польської мови», де учні могли по вправлятися у розгадуванні ребусів, виконанні різних творчих завдань.

Переглядів: 130 | Додав: Heidfeld | Дата: 02.02.2022 | Коментарі (0)

Виховання в дітей патріотизму, гордості за рідну державу, відчуття власної унікальності та української самобутності - ось головна мета пізнавальної вікторини, яка відбулася в Буянівській гімназії. Вікторина "З Україною в серці"- присвячена дню Соборності України. Учні 6 та 7 класів активно відповідали на запитання, підготували прислів'я, приказки  та вислови про Україну.

Підготувала та провела вікторину педагог - організатор.

Переглядів: 129 | Додав: Heidfeld | Дата: 23.01.2022 | Коментарі (0)

       Відповідно до плану методичної роботи з 17.01 по 21.01 2022 р. у Буянівській гімназії був проведений Тиждень історії. Його мета – активізація пізнавального інтересу учнів до історії, розширення й поглиблення знань та умінь учнів з предмета. Для цього були сплановані заходи тижня, підготовлені цікаві й різноманітні завдання.

          В рамках тижня історії проведені  веселі перерви "Пограємо в історію" - конкурс кросвордів, ребусів, головоломок. Тут найактивнішими були учні 9 класу –  Ігнатюк Марія та Члек Анастасія.

Історична вікторина для учнів 8 класу «Козацькими шляхами» дала змогу поглибити свої знання з історії козацтва. Цікавою була гра на історичну тематику «Хто під маскою». Семикласникам потрібно було відгадати видатних осіб доби Русі-України. А дев’ятикласники із азартом пограли історичне доміно «Козацтво – особливе плем’я».

Тиждень історії створив сприятливі умови для виявлення набутих навичок у нестандартних ігрових ситуаціях та допоміг учням розширити й поглибити свої знання з предмету. Дякую всім, хто долучився!

Переглядів: 127 | Додав: Heidfeld | Дата: 23.01.2022 | Коментарі (0)

В період Різдвяно-Новорічнихз свят у Буянівській гімназщії щудрували та посівали учні 2-3 класів. Діти ознайомились з традиціями проведення Старого Нового року. Святковий захід відбувся в рамках тижня образотворчого та музичного мистецтва.

Переглядів: 134 | Додав: Heidfeld | Дата: 15.01.2022 | Коментарі (0)

10.01 - 14.01.2022 р. у Буянівській гімназії-філії ОЗЗСО Торчинський ліцей проходив тиждень образотворчого мистецтва під гаслом «У кожній дитині - краплина таланту».

Основна мета тематичного тижня: познайомити з цікавими засобами мистецтва, пробудити уяву та фантазію учнів, виховувати естетичний смак та патріотичні почуття.

Упродовж тижня школярі розв’язували кросворди, ребуси, цікаві завдання, грали у гру «Домалюй».  Учні 1-9 класів активно долучились до конкурсу малюнків «Зимова казка» і оформили цікаву виставку. Завдяки конкурсу діти проявили свої творчі здібності й обдарування.

Виховний потенціал мистецтва містився у ході проведення заочної подорожі до найвідоміших мистецьких музеїв світу, яку здійснили учні. А мистецька вікторина дала змогу перевірити свої знання.   Позитивні емоції викликала  робота в творчій лабораторії «Нетрадиційні техніки малювання». Виявляється, що малювати можна без допомоги олівця і пензлика, а будь-якими матеріалами. За допомогою нитки учні створили неповторні композиції.

Увесь цей час школярі малювали, дізнавалися щось нове про мистецтво, виражали свої емоції та творили від душі.

        Дякую усім за мистецький тиждень, проведений разом!

Переглядів: 133 | Додав: Heidfeld | Дата: 14.01.2022 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »